Η μικρή Βικτώρια βαφτίστηκε μαζί με τον γάμο των γονιών της

Η μικρή Βικτώρια βαφτίστηκε σε εκκλησία στου Παπάγου αμέσως μετά τον γάμο των γονιών της, σε μια πολύ ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα με θρησκευτική κατάνυξη.

Το ζευγάρι επέλεξε την Δεξιότητα να φτιάξει τα στέφανα, τις λαμπάδες και τις μπομπονιέρες του γάμου τους με υλικά από λευκό σατέν τριανταφυλάκι, λινάτσα, και μοσχομυριστό σαπούνι τριαντάφυλλο σε σχήμα τριαντάφυλλου, αλλά και τα βαπτιστικά της μικρής τους με θέμα την γοργόνα από λινάτσα καθώς και τον στολισμό της εκκλησίας.

Χειροποίητα όλα τα έργα μας γι αυτό τον υπέροχο γάμο αλλά και την βάπτιση, ξεκινήσαμε με την υπέροχη λεμονάδα για κέρασμα που έφτιαξαν τα παιδιά μας, την λαμπάδα, κουτί νονάς, μαρτυρικά, μπουκάλι λαδιού, σαπουνάκι, κεράκια κολυμπήθρας, βιβλίο ευχών και φυσικά μπομπονιέρες.

Φτιάξαμε τα στέφανα, τις λαμπάδες και τις μπομπονιέρες του γάμου.

Αναλάβαμε τον υπέροχο στολισμό της εκκλησίας που έγινε με πρωτότυπες κατασκευές σχετικές με το θέμα λευκά τριαντάφυλλα από την μία μεριά της εκκλησίας για τον γάμο και την γοργόνα από την άλλη πλευρά της εκκλησίας για την βάπτιση και για το τέλος κέρασμα με δροσερή σπιτική λεμονάδα!

Ενισχύστε μας και αγοράστε από εμάς πρωτότυπα είδη Βαπτιστικών και Γάμου, εμείς απλά κάνουμε την ιδέα σας, ένα χειροποίητο αριστούργημα.

Αγοράζοντας τα προϊόντα της Δεξιότητας παίρνουν ανάσα ζωής οικογένειες που έχουν ένα τουλάχιστον παιδί ή ενήλικα με ειδικές ανάγκες. Εμείς βοηθάμε μέσα από την εργοθεραπεία να μάθουν τέχνες και να αναπτύξουν τις Δεξιότητές τους.

Η Δεξιότητα διαθέτει τα έσοδα από τα χειροτεχνήματά της για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που έχει αγκαλιάσει και στηρίζει: Οικογένειες ανέργων, άστεγους, συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας, έφηβους, παιδιά και γυναίκες, αλλά και ανθρώπους με ειδικές ικανότητες, δίνοντάς τους την δυνατότητα, να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες με τις δικές τους δυνάμεις.

 

 

Στηρίξτε κι εσείς την Δεξιότητα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τους παρακάτω τρόπους:

Με τραπεζική κατάθεση AtticaBang: IBANGR82 0160 8870 0000 0008 5107 046

Με αγορά χειροποίητων ειδών Βάπτισης – Γάμου http://dexiotita.gr/vaptisi/bobobieres-baptisis

Με αγορά από το E-SHOP http://dexiotita.gr/proionta/paramithi

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6945554988 και στο e-mail: info@dexiotita.gr


 

Οι Χορηγοί μας