Η Δεξιότητα στην Παγκόσμια ημέρα φυσιοθεραπευτών

neo

Ο κλάδος των φυσικοθεραπευτών του Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός» στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του δραστηριοτήτων, διοργανώνει σειρά επιστημονικών εκδηλώσεων με γενικότερη θεματολογία: «ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ».

Σκοπός τους είναι η πληροφόρηση των φυσικοθεραπευτών αλλά και των ιατρών για τους νεότερους τομείς εφαρμογών της φυσικοθεραπευτικής επιστήμης.
Η 3η επιστημονική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την 8/3/2014 – 8.30 πμ. έως 1.30μμ. – στο Δώμα του Νοσοκομείου και γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Το πρόγραμμα εκπονήθηκε σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Διεθνούς Οργανισμού Φυσικοθεραπευτών για την υγεία των γυναικών (IOPTWH), αναγνωρισμένη σαν υποομάδα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Φυσικοθεραπείας (W.C.P.T) και συνδιοργανώνεται με το Π.Τ Αττικής του Ν.Π.Δ.Δ «Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών»
Για περισσότερες πληροφορίες στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής:
κ. Σταύρο Αθ. Σταθόπουλο, Φυσικοθεραπευτή, Υπεύθ. κλάδου Φυσικοθεραπευτών, Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός», Δ/ντη & καθ. Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Επιμόρφωσης, Παν/μίου “G. Marconi” Ρώμης, Ιταλία
Προσωπικό κινητό τηλ. 693 6101228 (μόνον για τους συντάκτες υγειονομικού ενδιαφέροντος) stavros.stathopoulos@yahoo.gr,

Accessibility Toolbar