Η Δεξιότητα στο Σύλλογο Κορωνίδας Νάξου 30 Απριλίου 2015

fb
Ο Σύλλογος Κορωνίδας Νάξου με τον Όμιλο Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων «Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ» σας καλούν την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 12:00 στην  παράσταση κουκλοθέατρου

«Ο Καφετούλης και οι αρκούδες του ουρανού», του ομώνυμου παραμυθιού της Μαρίας Αλιμπέρτη – Κατσάνη που έχει παραχωρήσει τα δικαιώματά του στον Όμιλο. Το κουκλοθέατρο και οι κούκλες του Κουκλοθέατρου, είναι χειροποίητες φτιαγμένες από ανθρώπους της 3ης ηλικίας, στα πλαίσια εργοθεραπείας.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων:
* 12.00 μμ Γνωριμία με την Δεξιότητα
* 12.10 μμ Μουσικό κουκλοθέατρο
* 12.40 μμ Τραγουδάμε τα τραγούδια του Καφετούλη που ακούγονται στην παράσταση από την υπέροχη φωνή της MariettaCat.
* 13.00 μμ Ζωγραφίζουμε στα πρόσωπά μας τον Καφετούλη
* Παιδαγωγικές δραστηριότητες με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων.
* Παρουσίαση χειροτεχνημάτων από και εργόχειρων που φτιάχτηκαν κατά τις δράσεις του Ομίλου «Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ» για το έτος 2015 από συνανθρώπους μας με ειδικές ικανότητες, ανέργους καθώς και ανθρώπους της 3ης ηλικίας στα πλαίσια εργοθεραπείας.
Τα χειροτεχνήματα που θα βρείτε στην εκδήλωση είναι:
* Το παραμύθι «Ο Καφετούλης και οι αρκούδες του ουρανού» της Μαρίας Αλιμπέρτη-Κατσάνη.
* Παιχνίδι Λούρτινο χειροποίητο Καφετούλη.
* Μακό μπλουζάκια μεταξοτυπία με θέμα τον Καφετούλη.
* Χειροποίητα Κουκλοδαχτυλάκια για παιδικό κουκλοθέατρο
* Σαπουνάκια αρκουδάκια Καφετούλη από πιστοποιημένη πρώτη ύλη και Φυσικά προϊόντα που φτιάχνει συνάνθρωπος μας με κινητικές δυσκολίες.
Σας ενημερώνουμε πως το Μουσικό Κουκλοθέατρο είναι δωρεάν για τους μικρούς μας φίλους και η αγορά των χειροτεχνημάτων της Δεξιότητας είναι προαιρετική. Επίσης τα όποια έσοδα από την δράση αυτή, θα διατεθούν για την στήριξη άπορων συνανθρώπων μας.

Accessibility Toolbar