Ο “Καφετούλης” κουκλοθέατρο σε όλη την Ελλάδα

eeeee

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως  το παραμυθάκι «Ο Καφετούλης και οι αρκούδες του ουρανού» της Μαρίας Αλιμπέρτη – Κατσάνη έγινε κουκλοθέατρο και οι παραστάσεις – παρουσιάσεις δίνονται δωρεάν για τους μικρούς μας φίλους σε όλη την Ελλάδα.

Αφού παίζουμε το κουκλοθέατρο με μεγάλη επιτυχία σε δήμους, παιδικούς σταθμούς, σχολεία και αίθουσες εκδηλώσεων δωρεάν για τα παιδιά ήρθε μια ανέλπιστη χαρά να ακολουθήσει την προσπάθειά μας.
Η Εθελόντρια της Δεξιότητας Maritta Cat πήρε την πρωτοβουλία να μελοποιήσει και να τραγουδήσει με την υπέροχη φωνή της το Παραμυθάκι μας «Ο Καφετούλης και οι αρκούδες του ουρανού» σε συνεργασία με την Volume Disc για χορηγό και μας έφτιαξαν ένα dvd. Στο dvd  αυτό εμπεριέχεται μελοποιημένο το κουκλοθέατρο που αποδίδεται από εθελοντές, διηγείται αλλά και τραγουδά η Maritta Cat και τα τραγούδια του Καφετούλη  σε σόλο παρουσίαση.

Το παραμύθι και το dvd θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ www.dexiotita.gr, σε βιβλιοπωλεία και καταστήματα δίσκων αλλά και τα σημεία που θα γίνεται η παρουσίαση του παραμυθιού «Ο Καφετούλης και οι αρκούδες του ουρανού» στην τιμή των 8.00 ευρώ και τα δύο μαζί.

Για δωρεάν παραστάσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 6945554988 ή στο info@dexiotita.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Ημέρες παραστάσεων μπορούν να είναι:
•    Δευτέρα ή Τετάρτη απόγευμα
•    Σάββατο ή Κυριακή
•    Εορτές και αργίες
σε ώρες που μπορούν αν προσέλθουν παιδιά και πάντα μετά από προγραμματισμό.
Οι παραστάσεις – παρουσιάσεις θα ανακοινώνονται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ΜΜΕ.

Όλα γίνονται εθελοντικά, με αγάπη και με αγάπη θα αποδοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ανοίγει τα φτερά της και αγκαλιάζει με στοργή τους «Καφετούληδες» που χάνονται στις άθλιες συνθήκες της ανθρωπιστικής κρίσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Για την ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ
Η Πρόεδρος
Μαρία Αλιμπέρτη – Κατσάνη\

 

Accessibility Toolbar