Η Δεξιότητα στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

P1050411

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) διοργάνωσαν εκδήλωση με Θέμα «Προστασία των Γυναικών Θυμάτων Βίας στο Ξενώνα του Ε.Κ.Κ.Α.

στην Αττική»,στο πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση Ξενώνων για γυναίκες θύματα βίας», το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013 του ΕΣΠΑ, στην αίθουσα του 1ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων χαιρέτησαν η Πρόεδρος του Ε.Κ.Κ.Α. κα Τάνια Ιακωβίδου, η Γενική Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κα Έφη Μπέκου και ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κος Ιωάννης Παναγιωτόπουλος.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τη Γενική Γραμματέα Ισότητας των Φύλων κα Βάσω Κόλλια, από τον Εθνικό Εισηγητή για την καταπολέμηση της εμπορίας των ανθρώπων του Υπουργείου Εξωτερικών κ Ηρακλή Μοσκώφ, από την εκπρόσωπου του Γραφείου Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες κα Δ. Καπετανάκη, και τη Νομική Συνεργάτη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου κα Δ. Σουλελέ.

Καλεσμένη ήταν και η Πρόεδρος του Ομίλου Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Η Δεξιότητα και Αντιδήμαρχος του Δήμου Γαλατσίου κη Αλιμπέρτη Μαρία καθώς και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι φορέων Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

Accessibility Toolbar