Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης με τον Όμιλο Προστασίας και ανάπτυξης Δεξιοτήτων «Η Δεξιότητα» στο Πνευματικό Κέντρο των Μελισσίων.
 
Το παραμυθάκι "Ο Καφετούλης και οι αρκούδες του ουρανού» της Μαρίας Αλιμπέρτη - Κατσάνη έγιναν κουκλοθέατρο !!!!!
 
Παίξαμε Κουκλοθέατρο, συγκινηθήκαμε αλλά και διασκεδάσαμε με τους μικρούς μας φίλους που μετά το τέλος της παράστασης τραγούδησαν το τραγούδι του Καφετούλη. Εθελόντρια του Ομίλου μας ζωγράφισε στα πρόσωπα των παιδιών το αγαπημένο αρκουδάκι, τον Καφετούλη. Η χαρά στα μάτια των παιδιών είναι η επιβράβευση μας.
Το παζάρι μας είχε επιτυχία χάρις στα υπέροχα χειροτεχνήματα που ετοίμασαν οι ομάδες των μελών μας που αποτελούνται από ανθρώπους με ειδικές ικανότητες, ανέργους συνανθρώπους μας καθώς και ανθρώπους της 3ης ηλικίας με την επιμέλεια των Εθελοντών Δασκάλων της Δεξιότητας.
 
   
 
Ευχαριστούμε τον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωσή μας και τους μικρούς μας φίλους που μας συγκίνησαν με την συμμετοχή τους.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Στεργίου Καψάλη γι α την Συνεργασία, τον κ. Βασίλη Μπούρα για την παραχώρηση του χώρου, την κ. Αγνή Ζώη για την πολύτιμη βοήθειά της, τις εθελόντριες του Δήμου Πεντέλης, καθώς και τον κ. Κυριάκο τεχνικό του Πνευματικού Κέντρου.
 
 
Ραντεβού 20 & 21 Δεκεμβρίου 2014 από τις 11.00 π.μ. εως 8.00 μ.μ. Αίθουσα Πολιτιστικού ΣΤΗΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Μελισσίων Οδός 17ης Νοέμβρη αρ. 15
 
Το Παζάρι θα λειτουργεί και το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Δεκεμβρίου 2014 από τις 11.00 π.μ. εως 8.00 μ.μ. όπου ΘΑ διατίθενται Κατασκευές ΚΑΙ εργόχειρα που φτιάχτηκαν κατά τις Δράσεις ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ «Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ» για το έτος 2014 από ομάδες των μελών μας, που αποτελούνται από ανθρώπους ειδικές ικανότητες, ανέργους συνανθρώπους μας καθώς και ανθρώπους της 3ης ηλικίας, στα πλαίσια εργοθεραπείας. 
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων οδός 17ης Νοέμβρη αρ. 15
 

 

Στηρίξτε κι εσείς την Δεξιότητα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τους παρακάτω τρόπους:

Με τραπεζική κατάθεση AtticaBang: IBANGR82 0160 8870 0000 0008 5107 046

Με αγορά χειροποίητων ειδών Βάπτισης – Γάμου http://dexiotita.gr/vaptisi/bobobieres-baptisis

Με αγορά από το E-SHOP http://dexiotita.gr/proionta/paramithi

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6945554988 και στο e-mail: info@dexiotita.gr


 

Οι Χορηγοί μας