Ετοιμαζόμαστε για το Άγιο Πάσχα!!

pasxa1

Κατασκευή κεριών, Πασχαλινών λαμπάδων από την ομάδα δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων της Δεξιότητας.

H Ομάδας Δημιουργικής Απασχόλησης Ενηλίκων της Δεξιότητας δημιουργεί για καλό σκοπό!

RRRR891

Στα μπαζάρ της Δεξιότητας θα βρείτε συν των άλλων χειροτεχνημάτων μοναδικά μπρελόκ, γούρια αριστοτεχνικά φτιαγμένα από χάντρες φίλντισι, γυαλί, μέταλλο, ημιπολύτιμους λίθους, γυάλινα ματάκια, και μεταλλικά στοιχεία με παραστάσεις, που δεν θα τα βρείτε στο e-shop μας, είναι κομμάτια που δεν μπορούν να ξανά επαναλάβουμε λόγο της μοναδικότητας των υλικών. Είναι μια προσπάθεια της Ομάδας […]

Το μπαζάρ της Δεξιότητας στο Aegean College

AEGEAN-BAZAAR-POSTER

Θα σας περιμένουμε στο Aegean College, την Τρίτη  26 και Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, ώρα 10.00 έως 18.00 ( Πανεπιστημίου 17 ), για να μας γνωρίσετε και να προμηθευτείτε χριστουγεννιάτικα αριστουργήματα που έφτιαξαν συνάνθρωποί μας με ειδικές Δεξιότητες. Τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη των οικογενειών των ατόμων με ειδικές δεξιότητες που δημιουργούν τα […]

Εκδήλωση, 3χρόνια δίπλα στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, με δράσεις

prosklisi

Επετειακή παρουσίαση 3 χρόνια δράση Δεξιότητα Μαζί μας ο Καφετούλης, το αρκουδάκι που βοηθάει εκατοντάδες συνανθρώπους μας!

Ευχαριστήρια Επιστολή προς την Εταιρεία «Ζουριδάκης»

Ευχαριστήρια Επιστολή Ευχαριστούμε  την Εταιρεία «Ζουριδάκης» και τον κ. Νικόλαο Ζουριδάκη προσωπικά για την ευγενική του χορηγία και την αμέριστη στήριξη του στον Όμιλο Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων «Η Δεξιότητα».

Ζητείται ειδική παιδαγωγός!

autism

Ζητείται ειδική παιδαγωγός για παιδάκι της έκτης δημοτικού με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, είναι υψηλής λειτουργικότητας, γράφει και διαβάζει.

Τρόφιμα στο Δήμο Πεντέλης από τη ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ

trofima

Μετά από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης συγκεντρώσαμε ένα μικρό χρηματικό ποσό που προέρχεται από την πώληση λαχνών που αφορούσαν πράγματα

Η Δεξιότητα στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

P1050411

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) διοργάνωσαν εκδήλωση με Θέμα «Προστασία των Γυναικών Θυμάτων Βίας στο Ξενώνα του Ε.Κ.Κ.Α.

Η Δεξιότητα δημιουργεί “μπρελόκ σπιτάκι” για την Φιλοζωική Σκοπέλου

tampela

Η Δεξιότητα δημιουργεί “μπρελόκ σπιτάκι” για την Φιλοζωική Σκοπέλου με πολύ χαρά σε μια προσπάθεια να συντηρηθεί το σπίτι των πιο καλών μας φίλων.