Ευχαριστήρια Επιστολή Προς: Δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη

eyxarstiria-epistoli2

Ο Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων «Η Δεξιότητα» θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη, τον Δήμο Αλίμου και τους Δημοτικούς Συμβουλους που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας για αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για την όποια επί μέρους βοήθεια.

Ευχαριστούμε τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλίμου, το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου, το 10ο Νηπιαγωγείο Αλίμου, τα Φροντιστήρια Αγγλικών Πάππας, και τον
Αθλητικό Σύλλογο Ωρίων.

Συγχαρητήρια και πολλές ευχές στους υπαλλήλους του Αμφιθεάτρου Κάρολος Κουν για την άψογη συνεργασία μας και την επαγγελματικότητα που επέδειξαν.

Ο Δήμος Αλίμου ανταποκρίθηκε άμεσα και έμπρακτα σε αυτή μας την προσπάθεια, αυτές τις Άγιες ημέρες δίνοντας μας ελπίδα να συνεχίσουμετο δύσκολο έργο μας και να συμπαραστεκόμαστε σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι οι εθελοντές του ο Ομίλου “Η Δεξιότητα”στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει σήμερα η Ελληνική κοινωνία είναι πολύ σημαντική, γιατί στηρίζουμε συνανθρώπους μας αναπτύσσοντας τις δεξιότητες τους δίνοντάς τους τη δυνατότητα, να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες με τις δικές τους δυνάμεις.

 

eyxaristiria-epistoli-alimos1

Accessibility Toolbar