Προϊόντα από λινάτσα

Οι χειροποίητες κατασκευές του Ομίλου “Η Δεξιότητα”, είναι φτιαγμένες με αγάπη από συνανθρώπους μας με ειδικές δεξιότητες και εθελοντές. 

Εξαιρετική εργασία είναι η κατασκευή τσάντας από λινάτσα, ζωγραφισμένη με πολύ αγάπη σε πολλά σχέδια.(οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές, κανένα σχέδιο δεν είναι ίδιο και δεν μπορεί να επαναληφθεί)

Ρωτήστε μας για τα νέα μας σχέδια, κάθε δράση της Δεξιότητας αναδεικνύει διαφορετικά κάθε φορά. Μπορείτε να τα βρείτε σε ημερολόγιο, γούρια, στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, Πασχαλινές λαμπάδες, καδράκια διακοσμητικά μαγνητάκια για το ψυγείο, παιχνίδια τρίλιζα και μπιμπελό, μπορείτε να τα ζητήσετε και για μπομπονιέρες.

Η Δεξιότητα διαθέτει τα έσοδα από τα χειροτεχνήματά της για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που έχει αγκαλιάσει και στηρίζει: Οικογένειες με ένα τουλάχιστον άτομα με ειδικές δεξιότητες,  άστεγους, συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας, έφηβους, παιδιά και γυναίκες, αλλά και ανθρώπους με ειδικές δεξιότητες, δίνοντάς τους την δυνατότητα, να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες με τις δικές τους δυνάμεις.

Κατασκευή από λινάτσα
€ 10.00

Category: Προϊόντα από λινάτσα
  • Χειροποίητη τσάντα από λινάτσα ζωγραφισμένη στο χέρι.
  • Η τιμή του είναι 10.00 ευρώ το κομμάτι.
  • Τα έξοδα αποστολής (αντικαταβολή), δεν περιλαμβάνονται στην τιμή
Κατασκευή από λινάτσα
€ 2.00

Category: Προϊόντα από λινάτσα
  • Χειροποίητη τρίλιζα σε πουγκί από λινάτσα ζωγραφισμένη στο χέρι.
  • Η τιμή του είναι 2.00 ευρώ το κομμάτι.
  • Τα έξοδα αποστολής (αντικαταβολή), δεν περιλαμβάνονται στην τιμή