Έγραψαν για μας και τους ευχαριστούμε!!!

Μεγέθυνση γραμματοσειράς:

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΝΑΞΟΥ

Την ημέρα γιορτής της μητέρας την Κυριακή 13 Μαΐου 2015 και ώρα 12.00 ο Σύλλογος Κορωνίδας διοργάνωσε μαζί με τον Όμιλο Προστασίας και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ  παράσταση κουκλοθέατρου.

Η Λέσχη του Συλλόγου γέμισε με χαρούμενα πρόσωπα παιδιών.

Ο Τίτλος του έργου που παρακολούθησαν ήταν "0 Καφετούλης και οι αρκούδες του ουρανού", από το ομώνυμο παραμύθι της Μαρίας Αλιμπέρτη - Κατσάνη του οποίου έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα στον Όμιλο.

Το κου­κλοθέατρο και οι κούκλες ήταν φτιαγμένο οπό ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στο πλαίσιο εργοθεραπείας

η παράσταση έγινε απο την δια την Μαρία Αλιμπέρτη η οποίο μέσο από το προ­σεγμένο και αξιόλογο έργο της πέρασε όμορφο μηνύματα στα πα δια που συμμετείχαν και έδειξαν να διασκεδάζουν τραγου­δώντας τα τραγούδια του Καφετούλη. Μετά την παράσταση, τα παιδιά ζωγράφισαν τον Καφετούλη.

Τα έργα τους θα στο­λίσουν το ημερολόγιο του 2016 της ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ το Μουσικό Κουκλοθέατρο ήταν δωρεάν για τους μικρούς μας φίλους.

Στο τέλος προσφέρθηκαν στα παιδιά από τον Σύλλογο αναψυκτικά και σνακ.

Αξίζουν ειλικρινή και θερμό συγχαρητήρια στη Μαρία Αλιμπέρτη για ύλη την προσπάθεια που κάνει με τον Όμιλο Προστασίας και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και για την επιτυχημένη παράσταση για τα παιδιά του Συλλόγου στην οποία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.